Loading...
 1. Nëse akoma nuk jeni pjesë e forumit, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij forumi duke u regjitruar.
  Dismiss Notice
 2. Ata qe kan harru password apo user ne te kontaktojn ne PM ju trregojm password.
  Dismiss Notice
- Shkarko te gjitha llojet e Counter-Strike 1.6: http://esportskosova.com/index.php?forums/applications.24/
 1. There are currently no users chatting.

You don't have the necessary permissions to use the chat.

  1. Rregullat e Forumit

   Rregullat e përgjithshme të forumit
   Temat:
   1
   Postimet:
   2
   LongHorn Tema e fundit: Rregullat! LongHorn, 8 Prill 2013
   RSS
  2. Të rejat & Info

   Të rejat dhe informatat e fundit rreth forumit
   Temat:
   202
   Postimet:
   6,340
   RSS
  1. Diskutime rreth eSportsKosova

   Diskutime rreth forumit në përgjithësi
   Temat:
   20
   Postimet:
   4,779
   RSS
  2. Kërko ndihmë

   Vendi ku mund të kërkoni ndihmë për çfarëdo problemi
   Temat:
   24
   Postimet:
   77
   RSS
  3. ESK Marketing

   Reklamoni webfaqën ose faqën tuaj të Facebook
   Temat:
   188
   Postimet:
   1,030
   RSS
  4. ESK Shitëblerja

   Shit, blej dhe këmbe produkte të ndryshme
   Temat:
   130
   Postimet:
   363
  5. Dhuro falas

   Ketu mund te dhuroni gjera te lloj llojshme ti ndihmoni njeri tjetrit, gjithqka Falas.
   Temat:
   102
   Postimet:
   1,155
   gshefiku Tema e fundit: CS.GO gshefiku, 17 Nëntor 2017
   RSS
  6. IT Zone

   Këtu mund të gjeni e postoni programe, tutorial, lajme dhe informata te ndryshme nga bota e teknologjisë informative (IT)
   Temat:
   2,294
   Postimet:
   8,525
   RSS
  1. Zbavitje

   Publikoni videot tuaja të preferuara
   Temat:
   1,198
   Postimet:
   7,109
   RSS
  2. ESK Rekrutimi

   Pjesë e dedikuar për rekrutim të ekipeve
   Temat:
   133
   Postimet:
   545
   RSS
  3. Info rreth ekipeve

   Publikoni të dhëna për ekipin tuaj
   Temat:
   255
   Postimet:
   2,269
   RSS
  4. Skena vendore

   Diskutime rreth lajmeve vendore
   Temat:
   18
   Postimet:
   149
   RSS
  5. Skena ndërkombëtare

   Diskutime rreth lajmeve ndërkombëtare
   Temat:
   405
   Postimet:
   3,234
   RSS
  6. Serverët online

   Pjesë e dedikuar për të gjithë serverët online
   Temat:
   9
   Postimet:
   22
   RSS
  1. KPS në përgjithësi

   Lajmet rreth KPS, serverët dhe ankesat për admin/lojtarë
   Temat:
   33
   Postimet:
   2,458
   RSS
  2. Counter Strike 1.6 eSK CPL UCP 8.5

   Counter Strike 1.6 UCP
   Temat:
   0
   Postimet:
   0
   (Contains no messages)
   RSS
  3. Counter-Strike GO eSK

   Counter-Strike Global Offensive eSK Online Installer
   Temat:
   7
   Postimet:
   87
   RSS
  1. Lojërat për PC

   Diskutime rreth video lojërave të ndryshme për PC
   Temat:
   232
   Postimet:
   1,464
   RSS
  2. Steam

   Gjithçka rreth Valve Steam
   Temat:
   50
   Postimet:
   406
   RSS
  3. PS & Xbox - Console

   Gjithqka rreth PlayStation dhe Xbox - Console
   Temat:
   10
   Postimet:
   60
   RSS
  4. WoW

   World of Warcraft
   Temat:
   40
   Postimet:
   368
   RSS
  5. Grand Theft Auto (GTA)

   Gjithçka rreth serive te Grand Theft Auto (GTA)
   Temat:
   40
   Postimet:
   318
   RSS
  6. Online Football Manager

   Pjesë e dedikuar për lojën Online Football Manager (OFM)
   Temat:
   7
   Postimet:
   364
   RSS
  7. League of Legends

   Gjithqka rreth lojes League of Legends
   Temat:
   39
   Postimet:
   240
   RSS
  1. Punimet

   Publikoni punimet tuaja të fundit dhe ndani ato me të tjerët
   Temat:
   3,943
   Postimet:
   28,222
   Red0n1 Tema e fundit: Kujdes! Red0n1, 6 Shtator 2017
   RSS
  2. Resurse për dizajn

   Resurse të ndryshme dhe të nevojshme për dizajnim
   Temat:
   287
   Postimet:
   1,327
   RSS
  3. Video produksion

   Diskutimeve rreth krijimit të videove, programe te ndryshme per video konvertim...
   Temat:
   5
   Postimet:
   20
   RSS
  1. Diskutime për gjërat edukative

   Pjesa edukative e forumit
   Temat:
   154
   Postimet:
   2,129
   RSS
  2. Feja Islame

   Diskutime në lidhje me besimin Islam
   Temat:
   490
   Postimet:
   2,501
   RSS
  1. Oda e burrave

   Diskutime për tema të ndryshme të rastësishme
   Temat:
   681
   Postimet:
   17,481
   RSS
  2. Qendrat e lojërave

   Pjesë e dedikuar për të gjitha Qendrat e Lojërave në Kosovë (Gaming Center)
   Temat:
   39
   Postimet:
   960
   RSS
  1. Arkiva e turnireve

   Të gjithë turnet e zhvilluar të Counter-Strike 1.6 - LAN & Online
   Temat:
   30
   Postimet:
   593
   RSS